Prime Quality Meats
KOCKENS HEMLIGHET HETER TALG

talg -

för konsument, grossist & restaurang


talg TÅL EN HÖG VÄRME OCH DET ÄR PERFEKT NÄR MAN SKA STEKA EN KÖTTBIT. DET GER EN FIN, DJUP SMAK.

Talg är ett naturligt matlagningsfett som är 100% animaliskt. Inga tillsatser, helt allergenfritt. Talg tillverkas av att fettet från nötdjuren smälts ner.
Stek köttet på hög värme, vänd flera gånger tills köttet når rätt innertemperatur. Att steka kött i talg höjer smaken oerhört.
En höjdare är att fritera pommes frites i talg. Talg kan också med fördel användas i patéer, pajer och att smaksätta såser.

Här nedanför listar vi vårt fina sortiment:

TALG 4 x 5000 G -

för Grossist & restaurang

ETT NATURLIGT MATLAGNINGSFETT.

KAN MED FÖRDEL ANVÄNDAS TILL ALL STEKNING, FRITERING OCH SMAKSÄTTNING I SÅSER.

Tål höga temperaturer. Allergenfritt, 100% animaliskt.
Ingredienser: Talg från nötkött.
Allergiinformation: -
Tillverkningsland: Storbritannien
GTIN/EAN: -
Näringsvärde per 100g:
  • Energi: 3700kJ/900kcal
  • Fett: 100g
  • - varav mättat: 57g
  • - varav enkelomättat: 36g
  • - varav fleromättat: 3g
  • Kolhydrater: 0g
  • - varav sockerarter: 0g
  • Protein: 0g
  • Salt: 0g
Förvaring: Kylvara, förvaras vid högst +8°C.
Användning: Ej tillagad. Använd vid stekning eller fritering.

TALG 250 g - för konsument

ETT NATURLIGT MATLAGNINGSFETT.

KAN MED FÖRDEL ANVÄNDAS TILL ALL STEKNING, FRITERING OCH SMAKSÄTTNING I SÅSER.

Tål höga temperaturer. Allergenfritt, 100% animaliskt.
Ingredienser: Talg från nötkött.
Allergiinformation: -
Tillverkningsland: Storbritannien
GTIN/EAN: 7340046083876
Näringsvärde per 100g:
  • Energi: 3700kJ/900kcal
  • Fett: 100g
  • - varav mättat: 57g
  • - varav enkelomättat: 36g
  • - varav fleromättat: 3g
  • Kolhydrater: 0g
  • - varav sockerarter: 0g
  • Protein: 0g
  • Salt: 0g
Förvaring: Kylvara, förvaras vid högst +8°C.
Användning: Ej tillagad. Använd vid stekning eller fritering.