Prime Quality Meatsjohan jureskog selection

FANTASTISKT KÖTT OCH GRYMT GODA SÅSER!

Mästerkocken Johan Jureskog har tagit fram högkvalitativa produkter inom olika matkategorier, samlade under varumärket Johan Jureskog Selection.
Sortimentet sträcker från kött, burgare och ribs; till kryddor, goda såser och tillbehör som coleslaw och potatissallad.


Besök www.johanjureskogselection.se för inspiration, tips och produktinformation.
Klicka på knappen, för att besöka varumärkessajten med inspiration och produkter

www.Johanjureskogselection.se

Vi använder KÖTT FRÅN SVENSK MJÖLKKO

Vårt kött kommer från mjölkkor som betat fint gräs från gröna hagar, rört på sig och blivit väl omhändertagna hela sitt liv.
Det vi söker efter är dels den djupa smaken, då korna går utomhus under sommaren. Dels handlar det om respekt för djurens behov av naturligt beteende och även att ta klimathänsyn. Kött från mjölkkor ger 35-50 procent lägre utsläpp av klimatgaser jämfört med specialiserad nötköttsproduktion.
Det är därför det är en favorit hos Johan Jureskog Selection.

6 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA SVENSKT NÖTKÖTT

  1. I Sverige har vi naturligt goda förutsättningar för att föda upp nötkreatur med mycket mark för vallodling och betande djur.

  2. Nötdjuren är motorn i försörjningen av mat i landet och viktiga för vår självförsörjning.

  3. Svenska nötkreatur äter mest gräs och klöver som är viktigt för växtföljden och fångar koldioxid från atmosfären.

  4. Svenska nötdjur kommer från en sund djurhållning vilket innebär att köttet alltid är fritt från hormoner och antibiotika.

  5. Betande nötdjur hjälper till att hålla landskapet öppet och stärker den biologiska mångfalden.

  6. Svenskt nötkött har lägre klimatpåverkan än det kött som importeras.

Läs gärna mer om innehållet i märkningen "Kött från Sverige" via länken  https://svensktkott.se/om-kott/djuruppfodning/varfor-ska-man-valja-svenskt-notkott/.
johan jureskog selections FILOSOFI -

GOTT, SNABBT & ENKELT

- SÅ ATT FLER KAN VARA TILLSAMMANS

Tillsammans är ett vackert ord.
Vi är många i vårt vackra land, som ofta samlas tillsammans runt grillen; och vi grillar kött, ribs och burgare. (Vill du använda stekpanna och ugnen, vet du att det också går fint.)
För att kunna samlas oftare, behöver det vara gott - så att familjen och/eller gästerna gärna kommer tillbaka. 😊 Det behöver gå snabbt - så att vi får tid över att fokusera på våra gäster; och slutligen behöver det vara enkelt, så att många vågar vara chefskock och vågar bjuda in till en både enkel och livgivande samvaro.
Vi vill bidra till många goda matupplevelser, genom att leverera moderna produkter med god smak, hög kvalitet och bra ursprung.


HEMLIGHETEN ÄR ATT PRODUKTERNA FÅR EN GOD SMAK, EFTERSOM JOHAN ÄR NYFIKET SMAKSÄKER

Johan Jureskog har samlat på sig en mästerlig känsla för SMAKER och det har följt som en röd tråd genom hans matlagningskarriär. Oavsett om han komponerat mat för restauranger, VM-tävlingar eller som TV-kock, har han alltid haft den. Den "goda smaken".

GÅ SNABBT ATT LAGA TILL - MINSKA TIDSBRIST

Våra produkter går snabbt att laga till och presentera. Ofta räcker det att lägga upp såser i en skål, köttbiten på några salladsblad och strö över några flingor salt på toppen. Vi vill att alla ska hinna att njuta av god mat oavsett hur stressigt det känns i livet. Då måste det vara lätt att laga till.


OAVSETT FÖRKUNSKAPER, KAN ALLA LAGA NÅGOT GOTT

Alla kan äta gott hemma, både till vardag och fest.
Det är ingen tillfällighet att vi skapar måltider som utgår från en god och lättlagad köttråvara som vi toppar med väl förberedda tillbehör som lyfter smakerna. Oavsett förkunskaper, alla kan laga något gott.
Det kan vara så enkelt som en fräsch dressing till burgaren, eller bearnaise i en skål till några nyfriterade fries.

/ Smaklig spis!